Mählers Smide AB

Västernorrlands län

Information

556121-2282 är organisationsnummer för företaget Mählers Smide AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mählers Smide AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Mählers Smide AB finns i.

Mählers Smide AB har varit registrerat sedan 1968-11-27 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mählers Smide AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Mählers Smide AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mählers Smide AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Mählers Smide AB så kan ni göra det på telefon genom 0622-10058 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 6, 880 30, Näsåker

Bolaget skall bedriva byggnadssmide och utföra mekaniska verkstadsarbeten för bl.a industri- och skogföretag smat idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mählers Smide AB och det är Jacobsson, Per Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gerdin, Hans Paul Gustaf som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Mähler, Karl Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Matts Erik som är född 1923 och har titeln Suppleant, Mähler, Bengt Ivar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln RevisorEklund, Lars Olof Tord som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Lars Eklund Revision AB som är född och har titeln Revisor