Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556131-1373 är organisationsnummer för bolaget Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag finns i.

Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-12-01 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-14735 eller genom brev på följande adress:
Rödsta 423, 881 30, Sollefteå

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Sollefteå-Sundsvall Godstrafik Aktiebolag och det är Frestadius, Stig Lennart Hilding som är född 1953 och har titeln VD, Frestadius, Stig Lennart Hilding som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frestadius, Maud Lilian Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor,