Engströms Rör Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Engströms Rör Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Engströms Rör Aktiebolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Engströms Rör Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Engströms Rör Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Engströms Rör Aktiebolag har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Engströms Rör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pelle Molins v. 8, 880 30, Näsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0622-10057.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Engströms Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Engströms Rör Aktiebolag har idag 556140-7379 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Engströms Rör Aktiebolag

Bolaget skall driva installationsrörelse inom VVS-branschen samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Engströms Rör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström, Hans Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Margareta Saida Agneta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .