Ingvar Palmén AB

Västernorrlands län

Information

Ingvar Palmén AB är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Ingvar Palmén AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lilliesköld, Carl-Gustaf Johan som är född 1948 och har titeln Likvidator, Svensson, Hans Åke Jerker som är född 1955 och har titeln Revisor, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingvar Palmén AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ingvar Palmén AB på telefon 070-3409644.

Bolaget skall köpa och sälja presentartiklar, köpa, sälja, äga och förvalta fastigheter, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ingvar Palmén AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ingvar Palmén AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ingvar Palmén AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ingvar Palmén AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingvar Palmén AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Ingvar Palmén AB har 556141-1827 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.