Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil)

Västernorrlands län

Information

Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1970-11-30. Men sedan 1970-01-01 så har Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Långg. 17, 881 33, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-13388.

Sollefteå arbetar för att bolag som Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil). Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall driva bensinstationsrörelse, försäljning och uthyrning av kapitalvaror samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) och det är följande personer, Nilsson, Per Rune Kenneth som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Else Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Sollefteå Service Center (Statoil) är 556141-8137.