Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära)

Västernorrlands län

Information

Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) har haft sedan 1994-01-01. Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 7, 880 40, Ramsele men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0623-10012.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat.

Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) har idag 556148-8072 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära)

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet, handel med värdepapper, värdepappersförvaltning, uthyrning av fastigheter samt fastighetsförvaltning.

I Cetehallen Aktiebolag (Ica Nära) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordin, Ann Christine som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, John-Erik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Larsson, Bo Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .