Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2010-01-01.

Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1972-04-19. Men sedan 1972-01-01 så har Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Genv. 3, 881 32, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-51720.

Sollefteå arbetar för att bolag som Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag och det är följande personer, Björklund, Thomas Harry som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Modin, Ulla-Britt som är född 1951 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Harry Björklunds Plåtslageri Aktiebolag är 556162-8131.