Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström är ett av dem. Statusen för Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström är att Bolaget är aktivt.

Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström är ett Aktiebolag och skapades 1972-08-01. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström ska trivas.

Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva åkerirörelse samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-20874.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström är Lindström, Bert Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Inga Lisa som är född 1935 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Åkeri Aktiebolaget Bert Lindström har 556167-5546 som sitt organisationsnummer.