Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 53, 881 30, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-10052.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag har idag 556169-2558 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Westerlund, Monica Katrine -Westerlund, Nils Eric Mikael är den som för stunden ansvarar för Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva herrekiperingsrörelse, förvalta och äga aktier och obligationer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Beklädnadsaffären Herrmannas Försäljning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westerlund, Monica Katrine som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Nils Eric Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .