J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag är ett företag som finns i Sollefteå. I J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunhaga, Jan Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Centing, Örjan Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Söderlind, Per Jonas Christer som är född 1952 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag på telefon 0620-40275.

Bolaget skall idka åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J. Gunhagas Åkeri Aktiebolag har 556171-7694 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.