Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1973-05-10. Men sedan 1985-01-01 så har Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till GARVAREGATAN 3, 871 31, Härnösand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-10798.

Sollefteå arbetar för att företag som Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva konsumenthandel med parfym, kosmetika och bijouterier som idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag och det är följande personer, Malm, Inga-Lill Anita som är född 1934 och har titeln Likvidator, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, de Mander, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Nya Parfymeri Elegance Aktiebolag är 556180-4450.