Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära)

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 1973-08-23. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) ska trivas.

Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handelsrörelse inom livsmedelsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0622-10108.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) är Ritzén, Sven Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gideonsson Ritzén, Anna Helen som är född 1957 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ritzéns Livs Aktiebolag (Ica Nära) har 556183-1925 som sitt organisationsnummer.