Edsele Såg Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget ska driva förädling och försäljning av trävaror samt idka övrig därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Edsele Såg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Edsele Såg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1974-01-15 så skapades Edsele Såg Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Edsele Såg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Edsele Såg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556186-1278 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Edsele Såg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Edsele Såg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0623-20370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gejbo, Leif Kennet -Gejbo, Matts Sören

Följande personer är på något sätt aktiva inom Edsele Såg Aktiebolag är Gejbo, Leif Kennet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gejbo, Matts Sören som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gejbo, Eva Chatrin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Strandqvist, Lena Chatarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Revisor, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .