RANAB i RAMSELE Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva inköp, förädling av och handel med natur- produkter, såsom bär och svamp, utföra styckegodstransporter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RANAB i RAMSELE Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är RANAB i RAMSELE Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1978-03-01 så skapades RANAB i RAMSELE Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556196-5715 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är RANAB i RAMSELE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med RANAB i RAMSELE Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0623-10655 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Jan Olov -Ågren, Eva Karin Liselotte -Ågren, Jan-Erik Oscar

Följande personer är på något sätt aktiva inom RANAB i RAMSELE Aktiebolag är Ågren, Eva Karin Liselotte som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Jan Olov som är född 1939 och har titeln VD, Ågren, Jan-Erik Oscar som är född 1944 och har titeln Vice VD, Johansson, Jan Olov som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Jan-Erik Oscar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Britt Ingrid som är född 1936 och har titeln SuppleantÖstman, Maria Kristina som är född 1962 och har titeln Revisor, Caresome AB som är född och har titeln Revisor, .