Sven Olssons Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556200-3276 är organisationsnummer för bolaget Sven Olssons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sven Olssons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Sven Olssons Åkeri Aktiebolag finns i.

Sven Olssons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-05-31 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sven Olssons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Sven Olssons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sven Olssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sven Olssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0623-20122 eller genom brev på följande adress:
Ödsgård, 880 41, Edsele

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sven Olssons Åkeri Aktiebolag och det är Olsson, Kjell Anders Örjan som är född 1956 och har titeln VD, Olsson, Kjell Anders Örjan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Erik Morgan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg Olsson, Svenerik Anton som är född 1984 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor