Conception Invest Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt bedriva handek med fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Conception Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Conception Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1982-03-03 så skapades Conception Invest Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Conception Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556215-5050 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Conception Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Conception Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0621-775806 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Conception Invest Aktiebolag är Malmqvist, Stig Anselm som är född 1960 och har titeln VD, Malmqvist, Stig Anselm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Mats Gunnar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .