Mekonomen Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Mekonomen Sollefteå AB är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Mekonomen Sollefteå AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mekonomen Sollefteå AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mekonomen Sollefteå AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1982-04-20. Men sedan 1982-01-01 så har Mekonomen Sollefteå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industriv. 15, 881 35, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mekonomen Sollefteå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5900565.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Mekonomen Sollefteå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mekonomen Sollefteå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av bilreservdelar och biltillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mekonomen Sollefteå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mekonomen Sollefteå AB och det är följande personer, Jönsson, Kurt Roger som är född 1955 och har titeln VD, Jönsson, Kurt Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Claes Eric Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Maths Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Carl Mathias som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.Svantemark, Lars Krister som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Mekonomen Sollefteå AB är 556216-9424.