Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidström, Karl Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Mats Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Ulla Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindskog, Inge Bo Hans Göran som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag på telefon 0620-14125.

Bolaget skall bedriva bil- och lackeringsverkstad och försäljning i anslutning härtill, biluthyrning, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Ingemar Lidströms Bilverkstad Aktiebolag har 556216-9762 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.