Ivars Bil i Sollefteå Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med motorfordon samt därtill hörande verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ivars Bil i Sollefteå Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Ivars Bil i Sollefteå Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1982-07-15 så skapades Ivars Bil i Sollefteå Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556218-8424 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Ivars Bil i Sollefteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Ivars Bil i Sollefteå Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0671-10460 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ivars Bil i Sollefteå Aktiebolag är Eriksson, Lars Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bolin, Karin Margareta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Erik Niclas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .