Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjärtberg, Sonja Birgitta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Erik Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Arbman, Rut Ingeborg som är född 1926 och har titeln Suppleant, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall driva och förvalta skogs- och jordbruksfastigheter.

Idag är Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hjärtberg, Sonja Birgitta Ordförande saknas.

Pajala-Laxsjö Förvaltnings Aktiebolag har 556223-3592 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.