Sollefteå El Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Sollefteå El Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sollefteå El Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sollefteå El Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sollefteå El Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-04-19. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sollefteå El Aktiebolag ska trivas.

Sollefteå El Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra elinstallationer, försäljning av elmateriel och vitvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sollefteå El Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är Sollefteå El Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Sollefteå El Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-10029.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sollefteå El Aktiebolag är Näslund, Bengt Hugo som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Carina Lise-Lott som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Sollefteå El Aktiebolag har 556227-8175 som sitt organisationsnummer.