Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Aktiebolag som heter Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1983-10-21 så har Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag varit registrerat. Idag är Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till GARVAREGATAN 3, 871 31, Härnösand. Vi ni istället prata med Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag så kan ni göra det på 0611-15487.

Bolaget skall bedriva konsumenthandel med parfym, kosmetika och bijoterier samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Malm, Inga-Lill Anita som är född 1934 och har titeln Likvidator, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nordh, Holger Jan Otto som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, de Mander, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Parfymaffären i Sollefteå Aktiebolag har 556234-6451 som sitt organisationsnummer.