Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1983-12-27. Men sedan 1985-01-01 så har Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lägerv. 1, 881 51, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-10009.

Sollefteå arbetar för att företag som Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörele och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag och det är följande personer, Oskarsson, Jan-Olov som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sillberg, Anna Karin Helena som är född 1976 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Oscarssons Åkeri i Sollefteå Aktiebolag är 556238-2563.