Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1984-05-04. Men sedan 1985-01-01 så har Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åsmon 145, 880 30, Näsåker. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0622-30114.

Sollefteå arbetar för att bolag som Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Alf Sören som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Alf Tommy som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ann-Kristine som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Olof Tord som är född 1943 och har titeln Revisor, Lars Eklund Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sören Nilssons Åkeri Aktiebolag är 556243-3580.