Ramsele Rekreation Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556243-6880 är organisationsnummer för bolaget Ramsele Rekreation Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ramsele Rekreation Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Ramsele Rekreation Aktiebolag finns i.

Ramsele Rekreation Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-05-04 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ramsele Rekreation Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Ramsele Rekreation Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ramsele Rekreation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ramsele Rekreation Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-1708992 eller genom brev på följande adress:
Näsåkersv. 7, 880 40, Ramsele

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet, uthyrning av stugor, bilar, båtar samt försäljning av sport- och fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ramsele Rekreation Aktiebolag och det är Kelly, John Michael som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Starkman, Siri Alice som är född 1926 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor,