Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket)

Västernorrlands län

Information

556244-9677 är organisationsnummer för bolaget Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) finns i.

Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) har varit registrerat sedan 1984-05-30 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sjöberg, Johan Anders Magnus

Vill ni komma i kontakt med Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) så kan ni göra det på telefon genom 0620-10625 eller genom brev på följande adress:
N. Ådalsv. 61, 881 50, Sollefteå

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige, fastighetsförvaltning, bedriva handel med värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Supermarket Remsle AB (Ica Supermarket) och det är Sjöberg, Johan Anders Magnus som är född 1964 och har titeln VD, Sjöberg, Johan Anders Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Lars Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Victoria Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Freij, Stefan Valdemar som är född 1972 och har titeln Revisor, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,