Friser-Centrum GRJ Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Friser-Centrum GRJ Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Friser-Centrum GRJ Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Friser-Centrum GRJ Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556254-7959.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0620-10412 alternativt besöka eller skicka post till Friser-Centrum GRJ Aktiebolag på följande adress Storg. 45, 881 30, Sollefteå.

Friser-Centrum GRJ Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Friser-Centrum GRJ Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Jonsson, Susanne Elisabet som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Jonsson, Per Börje som är född 1962 och har titeln Suppleant , Rönnbäck, Nils Ragnar Mauritz som är född 1947 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva frisörverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.