Williams Gård AB

Västernorrlands län

Information

Williams Gård AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Williams Gård AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Williams Gård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Williams Gård AB har haft sedan 1994-01-01. Williams Gård AB har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Williams Gård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sunnersta 1061, 881 95, Undrom men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2983278.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Williams Gård AB Privat, ej börsnoterat.

Williams Gård AB har idag 556263-6232 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Williams Gård AB

Bolaget skall bedriva lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

I Williams Gård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nottberg, Jan-Axel William som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Jenny Matilda som är född 1975 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .