Ramsele Järnhandels Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Ramsele Järnhandels Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Ramsele Järnhandels Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Ramsele Järnhandels Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556263-6596.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0623-10109 alternativt besöka eller skicka post till Ramsele Järnhandels Aktiebolag på följande adress Storg. 14, 880 40, Ramsele.

Ramsele Järnhandels Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ramsele Järnhandels Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eliasson, Brenda Maureen som är född 1944 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kommersiella transporter och andra beställningsuppdrag med helikopter, försäljning av järn- och byggvaror, samt idka därmed förenlig verksamhet.