J. Ångman Transport Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och J. Ångman Transport Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och J. Ångman Transport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J. Ångman Transport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J. Ångman Transport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-10-15. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som J. Ångman Transport Aktiebolag ska trivas.

J. Ångman Transport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är skogsavverkning, åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. Ångman Transport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är J. Ångman Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med J. Ångman Transport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-22184.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med J. Ångman Transport Aktiebolag är Ångman, Jan Anders Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ångman, John Ivan som är född 1929 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

J. Ångman Transport Aktiebolag har 556266-0448 som sitt organisationsnummer.