Northern Exotic Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva turism, köpa, sälja, äga och förvalta fastigheter, import av konfektion, fordon, elektronik, export av turism och industrivaror samt konsultverksamhet inom dessa branscher ävensom idka därmed förenlig vrksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Northern Exotic Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Northern Exotic Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1986-05-22 så skapades Northern Exotic Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Northern Exotic Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Northern Exotic Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556276-0065 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Northern Exotic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Northern Exotic Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7760707 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Northern Exotic Aktiebolag är Nilsson, Alf Bertil som är född 1944 och har titeln VD, Nilsson, Alf Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Bengt Torsten som är född 1941 och har titeln Suppleant, Normann, Lena Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .