Altins Trafik Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Altins Trafik Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Altins Trafik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Altins Trafik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Altins Trafik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-18. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Altins Trafik Aktiebolag ska trivas.

Altins Trafik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra transporter, bedriva entreprenadverksamhet och verkstadsrörelse, uppfödning av och tävlingsverksamhet med travhästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Altins Trafik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Altins Trafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Altins Trafik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0612-60193.

Firman tecknas var för sig av -Altin, Per-Erik Emanuel -Näslund, Monika Eva Margaretha.

De som är på något sätt har med Altins Trafik Aktiebolag är Altin, Per-Erik Emanuel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Näslund, Monika Eva Margaretha som är född 1957 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .

Altins Trafik Aktiebolag har 556277-4652 som sitt organisationsnummer.