Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-01-07. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag ska trivas.

Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2660288.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag är Karlsson, Kent Torsten som är född 1949 och har titeln VD, Karlsson, Kent Torsten som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kent Ove Håkan som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kent Thomas Rainer som är född 1948 och har titeln Revisor, Kent Eriksson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kent Karlsson Fodertransport Aktiebolag har 556288-4618 som sitt organisationsnummer.