Bil Aktiebolaget Ernst Andersson

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Bil Aktiebolaget Ernst Andersson. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Bil Aktiebolaget Ernst Andersson tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Bil Aktiebolaget Ernst Andersson är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556288-9393.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0620-683600 alternativt besöka eller skicka post till Bil Aktiebolaget Ernst Andersson på följande adress Skärvsta, 881 33, Sollefteå.

Bil Aktiebolaget Ernst Andersson är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bil Aktiebolaget Ernst Andersson så sitter följande personer i styrelsen: , , , Lundin, Donald Bruno som är född 1947 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, så ock driva fabriks-, verkstads- och garagerörelse inom bilbranschen samt uthyrning av lös egendom inom fordons-, data- och verkstadsbranscherna jämte därmed förenlig verksamhet.