Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag är ett av dem. Statusen för Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-04. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag ska trivas.

Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-21334.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Bo Johan Stefan -Olsson, Stefan Bengt.

De som är på något sätt har med Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag är Olsson, Stefan Bengt som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bo Johan Stefan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Fredrik Kent som är född 1974 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .

Bo Olsson i Långsele Åkeriaktiebolag har 556291-1023 som sitt organisationsnummer.