Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life)

Västernorrlands län

Information

Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edström, Ulla Ann-Marie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Majlis Amanda som är född 1935 och har titeln Suppleant, Skoglund, Lars Gösta som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) på telefon 0620-43111.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) av bolagstypen Aktiebolag.

Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) innehar ej F-skattsedel och Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sollefteå Hälsokost Aktiebolag (Life) har 556317-6733 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.