Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1988-06-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Remsle 139, 881 94, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-10857.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom entreprenad & transport, uthyrning av grävmaskiner och transportfordon, köp och försäljning av grävmaskiner och transportfordon samt grus och matjord, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka skoglig verksamet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag och det är följande personer, Norén, Knut Sigvard Roland som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Lars Roland som är född 1956 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Roland Norén Entr. & Transport Aktiebolag är 556326-8415.