Edselehallen Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

556329-0187 är organisationsnummer för bolaget Edselehallen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edselehallen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Edselehallen Aktiebolag finns i.

Edselehallen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-06-27 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edselehallen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Edselehallen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Edselehallen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Edselehallen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0623-20303 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet, samt att bedriva handel med aktier och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Edselehallen Aktiebolag och det är Amundrud, Jan Olof som är född 1955 och har titeln VD, Amundrud, Jan Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Ingegerd Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,