Kramfors Åkeri AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Kramfors Åkeri AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kramfors Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Kramfors Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Kramfors Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-06. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kramfors Åkeri AB ska trivas.

Kramfors Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kramfors Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Kramfors Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Kramfors Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6336393.

Firman tecknas var för sig av -Hellström, Eva Agneta -Hellström, Lars Christer.

De som är på något sätt har med Kramfors Åkeri AB är Hellström, Eva Agneta som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Hellström, Lars Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikander, Anna-Gerd som är född 1935 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Kramfors Åkeri AB har 556330-8104 som sitt organisationsnummer.