Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556333-2336.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0620-12320 alternativt besöka eller skicka post till Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag på följande adress Hassela Skidanläggning, 820 78, Hassela.

Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hallstaberget Sport & Konferenshotell Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Adolfsen, Kristian Arne som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom hotell och restaurang, drift av hotell och restaurang och handel med värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.