Ragges Grävtjänst Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Ragges Grävtjänst Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Ragges Grävtjänst Aktiebolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ragges Grävtjänst Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ragges Grävtjänst Aktiebolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1988-10-24. Men sedan 1989-01-01 så har Ragges Grävtjänst Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hökstigen 3, 881 35, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ragges Grävtjänst Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-14174.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Ragges Grävtjänst Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ragges Grävtjänst Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall utföra gräv och schaktarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ragges Grävtjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ragges Grävtjänst Aktiebolag och det är följande personer, Sundman, Bengt Georg Ragnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Tarander, Maj-Britt Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ragges Grävtjänst Aktiebolag är 556338-9989.