Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1988-11-10 så skapades Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB och bolaget är har F-skattsedel Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556340-1388 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0620-17565 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Paul Lööfs Fastighetsförvaltning AB är Löv, Ernst Paul som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Löv, Karin Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .