Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-11. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag ska trivas.

Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva schakt- och gräventrepenad, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-40075.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag är Jonsson, Eva Pauline som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Erik Torgny som är född 1948 och har titeln Suppleant, Brandstam, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ramsele Schakt & Gräv Aktiebolag har 556345-3702 som sitt organisationsnummer.