Sten Dahlberg Förvaltning AB

Västernorrlands län

Information

Sten Dahlberg Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Sten Dahlberg Förvaltning AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sten Dahlberg Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Sten Dahlberg Förvaltning AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1989-01-23. Men sedan 1989-01-01 så har Sten Dahlberg Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringv. 9, 872 30, Kramfors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sten Dahlberg Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0612-14033.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Sten Dahlberg Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sten Dahlberg Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning samt handel med värdepapper.

Firmatecknare för Sten Dahlberg Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sten Dahlberg Förvaltning AB och det är följande personer, Dahlberg, Sten Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Sara Kristina Stensdotter som är född 1973 och har titeln Suppleant, Hellström, Anders Olof Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma Anders Hellström som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sten Dahlberg Förvaltning AB är 556346-5805.