Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-14. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag ska trivas.

I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra pressgjutning av icke järnmetaller och skärande bearbetning av metaller samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-132130.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag är Lööv, Ola Mattias Torjald som är född 1971 och har titeln VD, Lööv, Ola Mattias Torjald som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Johan Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjödin, Per Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Edlund, Jens Rufus som är född 1967 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Sollefteå Pressgjuteri Aktiebolag har 556356-7105 som sitt organisationsnummer.