Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant)

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Aktiebolag som heter Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant). Det finns flera företag som liknar Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant) i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-09-24 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1989-05-03 så har Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant) varit registrerat och sedan 2001-09-24 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant) så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 54, 881 30, Sollefteå. Vi ni istället prata med Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant) så kan ni göra det på 0620-58880.

Bolaget skall bedriva handel med mobil kommunikation och konkurslager, främst inom mobil kommunikation, bilar och möbler. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Näsholm, Lars Enok Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsholm, Lena Sol-Britt Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sollefteå CK AB (Stjärnafyrkant) har 556359-0198 som sitt organisationsnummer.