Näsåkers Snickeri Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Näsåkers Snickeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Näsåkers Snickeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidström, Barbro Ann-Katrin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lidström, Kent Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidström, Per Mikael som är född 1983 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Näsåkers Snickeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Näsåkers Snickeri Aktiebolag på telefon 0622-10304.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av byggnadssnickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Näsåkers Snickeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Näsåkers Snickeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Näsåkers Snickeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Näsåkers Snickeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Näsåkers Snickeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Näsåkers Snickeri Aktiebolag har 556359-6344 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.