Huljen Skogsvård Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Huljen Skogsvård Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Huljen Skogsvård Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

Huljen Skogsvård Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556362-7909.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 060-538010 alternativt besöka eller skicka post till Huljen Skogsvård Aktiebolag på följande adress Bäckebov. 12 A, 856 53, Sundsvall.

Huljen Skogsvård Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Huljen Skogsvård Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Nils Anders Vilhelm som är född 1959 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skogsplantering och röjning, vägstickning, planttransporter samt bedriva handel med skogsvårdsprodukter.