Ömans' Traktor Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva markberedning, röjning och gräsklippning, köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ömans' Traktor Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Ömans' Traktor Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1989-06-20 så skapades Ömans' Traktor Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ömans' Traktor Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ömans' Traktor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556362-8337 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Ömans' Traktor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Ömans' Traktor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0620-20031 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ömans' Traktor Aktiebolag är Öman, Kjell-Arne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öman, Ingrid Anita som är född 1959 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .