Åhmans Färg i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Åhmans Färg i Sollefteå AB är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Åhmans Färg i Sollefteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjödin, Una Katarina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Lars Tommy som är född 1942 och har titeln Suppleant, Wikander, Erik Grim Robert som är född 1946 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åhmans Färg i Sollefteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Åhmans Färg i Sollefteå AB på telefon 0620-16690.

Bolaget skall bedriva färghandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åhmans Färg i Sollefteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Åhmans Färg i Sollefteå AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Åhmans Färg i Sollefteå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åhmans Färg i Sollefteå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åhmans Färg i Sollefteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Åhmans Färg i Sollefteå AB har 556364-7949 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.